Условия

на промоции

Условия на играта "Сподели Oscar моменти"

Признателни сме за любовта и страхотните снимки, които получаваме ежедневно. За да изразим радостта и благодарността си, ще предоставим еднократен промо код за 15% отстъпка на всички, които решат да споделят своите Oscar моменти. 

Какви са условията, за да получиш своя персонален промо код? 

1. Снимай детето си с Oscar

 

Всички обичаме да правим снимки на децата си. За да получиш код за отстъпка, просто включи любимия продукт на Oscar в една от страхотните ежедневни “фотосесии”. Оставяме изцяло на теб решениято кой продукт да използваш и къде да направиш снимката на бебо с Oscar.

 

2. Сподели ни снимките

Сподели страхотните резултати в социалните мрежи и отбележи Oscar на снимката. Ако пък предпочиташ, можеш да ни изпращаш снимки като съобщение или на email: info@OscarOrganic.com. Всички очарователни снимки ще споделим на страниците си в социалните мрежи. 

 

3. Получи своя персонален промо код 

 

Който и от горепосочените методи на споделяне да избереш, в замяна ще получиш своя уникален код за 15% отстъпка при следваща поръчка на www.oscarorganic.com. Това ще се случи по имейл или на лично съобщение, в зависимост от това, как избереш да ни споделиш снимките.

Допълнителни уточнения за играта: 

 

- Персонален промо код ще бъде изпратен на всички, които изпълнят условията на играта.

- Полученият код ще може да бъде използван еднократно за всички продукти в страницата ни "Козметика". Кодът не може да бъде използван за комплекти или текстилни продукти. 

- При изпращане на снимките, потребителят се съгласява, че получените снимки могат да бъдат публикувани в различни канали за комуникация на Алфабет Козметикс ООД 

- Снимки, на които се виждат единствено продукти на Oscar, не отговарят на изискванията на играта и няма да бъдат селектирани за получаване на промоционален код. 

Навигация
Магазин
Информация
Изпращане

Доставка до адрес

3,90 лв.

Безплатна над 60 лв.

Доставка до офис Спиди

2,90 лв.

Безплатна над 30 лв.

0700 16 989

Връзка с нас

2020 Alphabet Cosmetics ltd. All rights reserved. 

0
Натурална бебе козметика